Enterprise podcasts kan synes mærkeligt at nævne på alle i dette kapitel, i betragtning af at de genererer ingen (direkte) indtægter, og at de globale virksomhedernes udgifter til dem sandsynligvis ikke mere end snesevis af millioner af dollars om året. Med hundredtusindvis af bogtitler og originale bøger og podcasts, der ikke er tilgængelige andre steder, er Audible et topvalg til lydbøger. Andrea Tang har et topjob som advokat, hun bor i et velhavende kvarter og har den perfekte kæreste. En lydbog er en bog, der kan lyttes til som et alternativ til at læse en e-bog. Alligevel er der store huller i forskningen med mange aspekter af audiobook brug stadig uundersøgt.

Denne overbevisende lydbog af Nicole Woods vil give dig bevist teknikker, som nogle af de mest succesfulde fotografer bruger i dag. Du ønsker at få hver opgave gjort godt, og så bør du undgå multitasking, gratis lydbøger (mere information gratislydboeger.dk) hvis det vil sænke kvaliteten af dit arbejde. Hvis du virkelig mener det alvorligt, kan du bare tilmelde dig et abonnement. Standardafspilleren, der følger med din Android-enhed, kan være enkel, men den kan afspille et bestemt antal formater og mangler også grundlæggende funktioner som GENOPtag visning, og du kan ikke engang få lyd og visualiseringer i god kvalitet, mens du afspiller videoer. Du skal bare måske lære den første lektion i kreativitet.

Fra Thomas: “Er det nødvendigt at kende afslutningen på en roman, når du først begynder at skrive en? Jeg ved aldrig, at jeg ender med noget, jeg skriver. Jeg ved, det lyder abstrakt, men det er den bedste måde jeg kan beskrive min proces. Desuden fungerer dets websted og fora som et levende arkiv over den måde, hvorpå disse optagelser produceres og modtages. Sådan er jeg med hver eneste bog, jeg skriver. Jeg er temmelig sikker på dette punkt, at Bart og jeg kunne recitere hele bogen fra hukommelsen, da Star lyttede til dette på gentage alle sidste forår. Jeg er faktisk læser en bog om dette i dette øjeblik, og det er et spørgsmål, jeg blev stillet af en hel del forældre, da jeg underviste.

Elise, det er sådan et fascinerende spørgsmål. Jeg kunne godt lide det kreative spørgsmål. Jeg har aldrig overvejet at oprette en lydbog. Lydbøger viser sig at være en god ven på lange ture og for en person, der hengiver sig til at rejse. Hvad angår lydbøger, skal jeg kun leve længe nok til at prøve det. Jeg kan prøve det en dag. Du kan også prøve boot-camps for at få en fuld fordybelsesoplevelse. ” Anyway, du får det punkt. Der er blevet gennemført hundredvis af tests om dette spørgsmål, og resultaterne peger alle på en vigtig konklusion: Kreativitet kan ikke undervises i sig selv, men det kan fremmes i et støttende miljø.