Plasma-tv har kommet en lang vej, siden de først dukkede op omkring et årti siden, og de er blevet den nyeste must-have Hjem apparat der er på markedet. De er flade, hofte og tilbyder fantastiske billeder ulig noget vi har set på ældre tv-modeller før. Plasma tv synes at have det hele, men er de svaret på alle vores hjem underholdning bønner eller bare en trend? Desværre, plasma-tv har et par ulemper.

Omkostningerne

Dette er det nummer et vederlag for mange videophiles og plasma-tv er slet ikke billige. Da de først kom i 90 ‘ erne, prisseddel for plasma tv-apparater viste en kæmpestor $10000. Der er en del af en regelmæssig hjem realkreditlån og nok til at have forbrugerne kører i den modsatte retning.

Disse dage, men har prisen stilnet ned takket være bedre produktionsmetoder og magiske af efterspørgslen. Faktisk koster en god størrelse brand-navn plasma TV mindst $2500. Der er stadig prisen på omkring tre almindelige tv med et par video cd’er smidt i. I forhold til sine nærmeste rival, koste LCD TV, plasma-fjernsyn, en af dens ulemper, stadig mere.

Men med prisen følger kvaliteten. Ingensteds ellers kan du finde slags high-definition billedoplevelser, at plasma-tv kan tilbyde. Hvis deres pris er en ulempe, kompensere de mere end for det med deres kvalitet. Desuden for en ægte videophile, plasma-tv har et kort afkast på investeringer, og de vil mere end kompensere for deres pris i et par år. Hvis du tænker på, at der ikke er rigtig en ulempe at have en plasma-tv nu, er det?

Levetid

Plasma-tv var en berygtet omdømme for conking efter et bestemt sæt af visning timer.

I 2004 tilbydes plasma-tv en ufordelagtig 20.000 timers billedoplevelser. Sammenlign det med et LCD-tv ‘s 50.000 timer.

Disse dage, dog, har plasma-tv forbedret og fået længere levetider. Afhængigt af mærke har plasma-tv en halveringstid på 60.000 timer. Hvis du er en normal person med en normal familie at have normal TV visning af timer, der ikke bør betragtes som en ulempe. Forestil dig dette: Hvis du bruger mindst 5 timer foran din plasma TV, der vil oversætte til omkring 33 års brug.

Visning timer angiver ikke en udløbsdato for dit plasma-tv. Antallet af timer refererer til plasma tv half-life, eller den tid, når din TV-skærm brænder på halvdelen af dens oprindelige lysstyrke.

Brænde i spørgsmål

Dette er en anden ulempe ved plasma-tv. Plasma-tv kaldes måde takket være tusindvis af minut fluorescerende lys i skærmen. Disse lys er fyldt med gas der brænder hver gang TV’et bruges. Dette er en god ting, fordi i forhold til LCD og de ældre CRT-tv’er, plasma-TV behøver kun lys op, når der er brug for. LCD-paneler er som en stor pære, der er altid tændt.

Med regelmæssig TV brug er det virkelig ikke et problem. Ulempen vises, når du vise statiske billeder på skærmen. Hvad er et statisk billede? Hvis du er en HBO fan og du har din plasma tv tændt til HBO i timevis, vil temmelig snart du bemærke en svag HBO logo på skærmen selv når du er tændt til ESPN eller en anden kanal.

Der er også et spørgsmål, hvis du bruger tunge videospil. Hvis du tilslutte din spillekonsol til dit plasma-TV og spille hele dagen for dage, dage, vil timer for at spille brænde i billedet af, sige, liv måleren på din plasmaskærm. Der vil være lidt pinligt især hvis du har venner over og de vil se en skyggeagtig billede af din overjordisk sysler lige foran deres øjne.

Men så igen, risikoen for burn-in kun bliver en reel trussel og ulempe hvis du bruger plasma TV fuld udblæsning. Du kan altid snyde ved at reducere tv kontrast til kun 50%.

Med hver ny teknologi, der er altid gode ting og dårlige og plasma-tv er ikke fri for disse spørgsmål. I spillet ‘ hvem har-the-bedre-tv’, der er virkelig ikke en klar vinder. Hvis du vælger en plasma-tv, så er det kun fordi du kan lide hvad du ser, kan du råd til det og du kan håndtere ulemperne ved en plasma-tv mens de nyder fordele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.