post

Lån beskyttelse er blevet kaldt mange navne, herunder en “rip-off”. De negative nedværdigelser stammede fra en undersøgelse af Financial Services Authority i 2006, da det blev fundet, var der bred spredning, fejlkøb af betaling beskyttelse forsikring (PPI) produkter. Mange forbrugere var ikke at vide hvor meget dækning ville koste i alt, var ikke givet nogen oplysninger om de undtagelser, der er i alle politikker og var ved at blive opladet høje præmier for utilstrækkelig dækning eller dække de ikke kunne gøre krav mod kviklån.

Da købte ukorrekt, kan dækslet faktisk være intet mere end et dyrt spild af penge, især hvis det er taget ud sammen med lån med en långiver i forbindelse med sikring af lånet. Dog kan kommer med en uafhængig specialist spare dig hundredvis af pounds.

Lån betaling beskyttelse kan når det tages med din situation i tankerne begynde at give dig en indtægt, som er skattefrie fra mellem 31 dagen og 90, som du er uden arbejde, hvis du har været udsat for en ulykke, en sygdom, eller hvis du har gjort arbejdsløs. Det vil derefter fortsætte med at give dig sikkerhed for mellem 12 og 24 måneder afhængigt af politikken. Vilkår og betingelser er altid fastsat i nøglefakta sammen med de undtagelser, som kan variere, men der er nogle, der er den samme i alle politikker, sådan som hvis du er i kun i en del tid arbejde, hvis du er selvstændig, lider af en allerede eksisterende sygdomstilstand eller i pensionsalderen.

De største problemer i forbindelse med betaling beskyttelse sektor har været en mangel på viden om produkterne på tidspunktet for at tage ud politik med meget lidt, hvis nogen information bliver givet af långiver om, hvor meget den samlede dækning vil koste , udelukkelser i en politik, og at forbrugeren har mulighed for at shoppe rundt for omslaget til at få de billigste præmier. Størstedelen af lån dækker købte er solgt sammen med lånet på tidspunktet for at tage det og det er disse virksomheder, der modtog bøder fra Financial Services Authority i løbet af undersøgelsen. Problem med at købe lån beskyttelse fra high street långiver er at de har lidt erfaring i produkt og sælge det i modsætning til standalone specialisten i betaling beskyttelse, der kender produktet vrangen ud og videregive deres ekspertise på de forbruger.

Udelukkelser bør gjort klart i forbindelse med køb af politikken og præsenteres i en let at forstå format i stedet for den tekniske jargon, der er knyttet til politikker. Heldigvis vil fleste standalone specialister give dig adgang til de oplysninger, der er nødvendig, fordi læs mere om rki her de ikke sætter de store fortjenester, at high street långiver sætter foran hvad er i forbrugernes bedste interesse. Altid bør gøre god brug af den ekspertise, specialisten kan give så du vil ikke blive svigtet i din nødens men i stedet har sikkerhed at lån beskyttelse give.

Leave a Reply

Your email address will not be published.