post

Der er to mareridt, der plager vores samfund i dag. Den første er at købe en perle af en bil, og den anden er at sidde fast med en dyr refinansiere realkreditlån. Hvilket er dit?

Hoppe ind i Quicksand

Det er uklogt at skynde et lån med utilstrækkelige oplysninger. Før du kan frigøre dig selv fra rodet, har du allerede sænket halsen-dybt ind i kviksand af en dyr refinansiere realkreditlån, lokket af løftet om lavere renter.

Manglende forståelse af, hvordan en refinansiere realkreditlån værker, og forsømmelse af at revidere og sammenligne funktionerne i forskellige lån, herunder politikker af de forskellige udlån virksomheder kan resultere i 15-30 års smertefulde Payback.

Ideelt set bør en refinansiere realkreditlån give dig fordelen af lavere månedlige regninger i forhold til det eksisterende lån, du vil lukke. Selvfølgelig, jo længere lånet tilbagebetaling periode jo lavere månedlige afgifter, men hvis du opsummere det op, vil du finde ud af, at du betaler ikke kun fordoble dit lån, men også tredobbelt.

En 30-årig fast sats skiftet til en 30 år justerbar sats, vil sænke månedlige regninger, men efter bryllupsrejsen, gør dig klar til at betale mere. Hvis du ikke var klar over dette, så er det på høje tid at gå til bunds i en refinansiere-før at få et andet lån.

Altid kontrollere de igangværende satser og sammenligne disse med din nuværende lån. Du kan betale en højere månedlig regningen, selv om du fik et lån med lavere rentesatser.

Fik du den rette refinansiering?

Har du refinansiere bare at have lavere månedlige afdrag på realkreditlån? En klog låntager går til en refinansiere for at maksimere tilgængelige muligheder, der ville arbejde for deres fordel.

En måde at gøre refinansiere arbejde for dig er at skifte fra en eksisterende kredit til at betale dit lån uden at leve med stress. Hvis dit nuværende lån er en 30-årig fast lån, skifte til en 30 eller 40-årig fast refinansiere realkreditlån, vil du få en lavere månedlig regningen. En 30-årig justerbar ombyttet for en fast 30-årig vil få dig til at betale sænkede månedlige regninger.

Det kan lyde mærkeligt, at skifte en 30-årig fast forrentede lån til en 15-årig Payback vil give lavere månedlige satser og opbygge egenkapital. Din egenkapital er som penge i banken. Som værdierne øger dine afdrag på realkreditlån falder.

Hvad er den rigtige refinansiere realkreditudlån

Det hele kan koges ned til at være i stand til at betale de månedlige regninger for en årrække, og de besparelser, du vil generere ansöka om smslån fra det nye lån. Det er en tommelfingerregel, at et nyt lån skal være 2% lavere end din eksisterende rentesats. Men er det sådan?

Ikke altid. Nogle virksomheder vil opkræve afgifter mod dig, som vil gøre dit lån dyrere i det lange løb. Disse afgifter kommer i form af gebyrer, som de kan tænke på-Origination gebyrer, vurdering gebyrer, og lukning gebyrer-er blot eksempler.

En anden fejl, når at få en refinansiere er farende for at få lavere renter, men at slette en række års betalinger foretaget på det nuværende lån. Dette sker, når du har betalt en 30 år realkreditlån, og der er 18 år tilbagebetale lånet, og du refinansiere til en ny 30-årige program bare for et par hundrede dollars fratrukket de månedlige regninger.

Så du vil ende med at beskydning flere penge efter din refinansiere realkreditlån. Er det det, du vil have?

Leave a Reply

Your email address will not be published.